FORUMÁltalánosInput Delay Probléma. Segitség!!!

Input Delay Probléma. Segitség!!!

Beküldte: Buxi

Buxi profilképe

2017.05.13 15:50

Sziasztok, segitségre lenne szükségem! Azt hiszem a legutóbbi kisebb patch óta (amivel egy időben volt egy Nvidia driver update is) játszhatatlanná vált számomra a játék.. fóként mivel Widow/hitscan main vagyok a következő probléma teljesen tönkreteszi a játkomat. Nos, észrevettem hogy hirtelen nagyon pontatlan lettem a játékban, és furcsa is volt az egész, levideóztam lassitva és rájöttem, hogy egy óriási delay (időkülönbség) van a közt, hogy megmozditom az egerem, és ami a képrenyőn történik. Ugye ember gondol arra, hogy input lag, nem vagyok szaki, de rohadtul nem... egy: ha játékban vagy és megnyomod az esc-et akkor ott a az egér tökéletesen müködik, Battlefield Hardlineban tökéletes szintén (szerintem az talán még igényesebb játék is) Ezen felül megpróbéltam MINDEN interneten olvasható megoldást, de ugyan olyan rossz, az ow-t ujraraktam KÉTSZER reseteltem a beallitasokat is vagy háéromszor, még a Battle.net appot is ujratelepitettem, nem segitett. (a gép ujrainditása szintén nem) egerem más portba dugása sem, monitor váltás nem, driverek ujrarakása (nvidia) nem segitett. Kb. enyi.... egyszerűen tehetetlen vagyok... aki bármit tud mondani segitsen kérem!

#1

Dátum: 2017.05.14 06:42

tukg profilképe

Név: tukg (Genji)

Hali ;p 

Furcsa/érdekes probléma. Nem e megkellene nézned a videokártya beállításokba a dolgokat. ha a vertikális szinkron bevan kapcsolva lehet hogy lasabbnak érzed az egeret. Mivel nem esik szét a kép így hiába van beállítva az egér de lassaban reagál a mozgásra. Talán;p Lehet ott kéne szinkronizálni a dolgokat.

Vagy a játékba az egér érzékenyégét állítgatni. Lehet megkellene nézni Widow irányitásánál is hogy hogy van beállítva a zoomolás ott is lehet állitani hogy mikor távcsőbe néz milyen gyorsan mozogjon.

Talán ;p 

De az is lehet hogy valami átállítodott a legutóbbi pach óta:/ néha szokása. Ami ezekkel kapcsolatos.

Sztem vidikártya beállításokat nézd Nvidiánál és játékba is szinkronizáld össze meg az írányítást meg talán a windows egér beálítást. Sok sikert:)

Egy újabb Widow proz:D ;>

#2

Dátum: 2017.05.14 20:44

Szia!

A játékban a beállításoknál a Reduce Buffering legyen kikapcsolva, az okoz ilyen problémát..

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás