FORUMÁltalánosOnline Játékok és Zaklatás (KUTATÁS)

Online Játékok és Zaklatás (KUTATÁS)

Beküldte: tpetiJoCo (Hanzo)

tpetiJoCo profilképe

2018.11.24 20:51

Sziasztok!

Harmadéves Pszichológus hallgató a Pázmány Péter Katolikus Egyetemről, és egy vizsgálat kivitelezésében szeretném a segítségeteket kérni. Ehhez arra van szükségem, hogy kitöltsétek az alábbi linkben szereplő kérdőívet.

A kutatás a játékokban előforduló Cyberbullying lehetséges következményeit vizsgálja. Az eredmények alapján megpróbálunk képet kapni arról, mennyi hasonlóság mutatható ki a hagyomás- és a játékon belüli zaklatás között. A kérdőív emiatt érint olyan témákat is, mint a depresszió, öngyilkosság, a motivációs tényezők és egyebek. Tehát valószínű találkozhattok olyan mérőeszközökkel is, amelyekkel eddig még valószínű nem. Nem mellesleg pedig ha kitöltitek, azzal hosszútávon segítetek felhívni az online játékos zaklatás komolyságára, ami úgy vélem mindannyiunk érdeke!

A kitöltés max. 20-25 perc.Az online kitöltési fázishoz pedig 18 év feletti résztvevőkre van szükség, olyanokra akik rendszeresen játszanak online játékokkal. A kitöltés természetesen anonim és bármikor megszakítható.

Köszönöm, hogy kitöltéseddel segíted a munkánkat!

További szép napot és jó játékot mindenkinek!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás