FORUMÁltalánosOverwatch World Cup Magyarországi Szavazás

Overwatch World Cup Magyarországi Szavazás

Beküldte: Levi-21969 (Hanzo)

Levi-21969 profilképe

2016.08.12 03:06

Helló, mindenki!

A mai nappal megindult a szavazás a 2016-os Overwatch World Cup-ra, amelyre Magyarország is jelölt. A magyar játékosok szavazhatnak a magyar csapat tagjaira a https://playoverwatch.com/en-us/worldcup/vote oldalon, és én szeretném azt kérni, ha tehetitek a 4 szavazatitokból, egyet fordítsatok rám. Szimplán Levi néven vagyok a listán, fő karaktereimmel: D.Va, Tracer, Lúcio.

Akit esetleg még érdekel, csináltam a /r/OverwatchUniversity subreddited egy AMA-t (Ask Me Anything - kérdezz bármit) D.Va-val kapcsolatban, mivel vele van a legtöbb órám kompetitív módban, angol nyelven persze. Ha érdekel, olvass bele: https://www.reddit.com/r/OverwatchUniversity/comments/4ufci6/im_a_rank_72_dva_main_ama/

Ezen kívül nyugodtan fel vehet aki szeretne Battle.net-en, a Battle Tag-em Levi#21969

Köszönöm, hogy időt szántál a posztom elolvasására. :)

 

#1

Dátum: 2016.08.12 03:19

tukg profilképe

Név: tukg (Genji)

És megvan már nagyjából a magyar csapat?:D

#2

Dátum: 2016.08.12 03:36

Nem úgy van ez.

Rákattintasz a szavazós linkre amit küldtem, ott 4 emberre szavazhatsz, korlátolt ideig, nem tudom pontosan meddig, és a szavazatok alapján a 6 legtöbbet kapott egyén formál majd egy csapatot.

A szavazás feltétele, hogy magyarra legyen állítva a Battle.net fiókod, és hogy rendelkezz Overwatch-al rajta. (Nem tudom a konzolosok szavazhatnak-e vagy velük mi a helyzet)

#3

Dátum: 2016.08.13 08:44 | Válasz: Levi-21969 (Hanzo) (#2) hozzászólására

tukg profilképe

Név: tukg (Genji)

Látom nagyon aktív ez a téma;D Megnéztem a 30 kiválasztottat:D már ha jól emlékszem:D Hát Levi sok sikert a bajnoksághoz reméljük összejön:) Nem szavazok mert nem ismerem őket plusz azoknak kell szavazni akik ismerik őket:) Most számok alapján nem döntök mivel nem az a lényeg:) Sok sikert :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás