FORUMÁltalánosValami Hiányzik?

Valami Hiányzik?

Beküldte: DirtyIdea (Tracer)

DirtyIdea profilképe

2016.06.28 11:23

Üdv!

Ha valami esetleg hiányozna számodra az oldal tartalmai közül, akkor kérlek írd le ide az ötleteidet, segítve a szerkesztőséget, hogy ők a te elvárásodnak megfelelő honlapot kreálhassanak meg . :)

#1

Dátum: 2016.06.28 11:25

Mondjuk én a fórumok szétszeparálását jó ötletnek tartanám :)

#2

Dátum: 2016.06.28 16:52

Esetleg ha részletezni tudod akkor szerintem csak jobb lesz mindenkinek, mert ahogy nézem én még most sem tudok arra rá jönni, hogy mire gondolsz a szétaprítás alatt.

De ha már alapjában a fórum fejlesztési ötleteknél tartunk...

Esetleg az oldal szerkesztői ki rakhatnának egy szavazást időről időre, hogy esetleg a felhasználok milyen újdonságot szeretnének láttni az oldalon. Vagy legalább is egy felmérést, hogy mit szeretnének a felhasználók szerintem.

#3

Dátum: 2016.06.28 23:18

Hát ugyebár jelenleg 3 fő csoportra oszlik a fórum. Általános - Hősök - Egyebek. 

Hogyha a weboldal fórumrészét szeretnénk erősíteni (ami ugyebár a közösségek egyik alappillére), ahoz az kell hogy praktikusabbá és komfortosabbá tegyük a fórumrendszert, mivel mire rátalál a felhasználó az általa keresett témára, addigra elmegy a kedve tőle. Jelenleg az én rálátásom szerint egyenlőre az oldalnak a működtető elemei a következők: "Hírek" , "Klánok". Mármint a játékot közelebbről ismerők számára.

Amit sajnos a mai világban a "Klánok" opción kívül felvált egy egyszerű, és bármikor a zsebedből előhúzható telefonos applikáció.

Lényeg a lényeg hogy erősíteni kell az oldal tartóelemeit olyanokkal amik megfoják a felhasználót, amelybe a "Fórum" is beletartozik.

A 3 főtémát kellene mégjobban szétdarabolni, hogy hogyan - azt nemsoká kitalálom és elküldöm a szerkesztőnek mailben :)

#4

Dátum: 2016.06.28 23:45

A másik amit nem értek mondjuk hogy miután létrehoztam 1 fórumtémát és több hozzászólásom is volt az adott témához kapcsolódóan ( ekkor már Mercy voltam), majd létrehoztam a 2. Fórumtémát akkor miért fokozódtam le újra Widowmakerré? :S:/

#5

Dátum: 2016.06.29 06:31 | Válasz: DirtyIdea (Tracer) (#4) hozzászólására

Ezzel én is találkoztam, ha több témát készítettél és nincs meg a megfelelő számú hozzászólás, akkor a rendszer vissza rak alap rangra. Elméletileg ezt már jeleztem, majd kiderül mi lesz belőle. 

Valamennyire meg igazad van a fórummal kapcsolatosan. Az alap részében jó formán csak az id# keresésére használják, a hős része mint a sivatag, az egyéb meg változó forgalmú.

Ezen próbálok én is valamit kitalálni valamit. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás