HősökAna

Következő Overwatch hősBastion

Ana

Szerepkör: Support

Név: Ana Amari Életkor: 60 Foglalkozás: Fejvadász Tartózkodás: Cairo, Egyiptom Munkahely: Overwatch (eredetileg)

Biotic Rifle

Ana puskája apró nyilakat lő ki, melyek gyógyíthatják a társait, vagy sebezhetik az ellenfeleit. Tud vele zoom-olni, hogy még pontosabban lőhessen.

Sleep Dart

Ana eldob a karjával egy lövedéket, amitől az ellenfelek öntudatukat vesztik (azonban a sebzés ezt megszakítja).

Biotic Grenade

Ana eldob egy biotikus bombát, ami sebzi az ellenfeleket és gyógyítja a társait egy kis hatókörön belül. A hatókörében álló társai kissé több gyógyítást is kapnak minden forrásból, amíg benne állnak, miközben a benneálló ellenfeleket nem lehet gyógyítani egy pár pillanatig.

Nano Boost

Ana felruházza az egyik csapattársát gyorsabb mozgással, erősebb sebzéssel és mindezek mellett kevesebb sebzést kap az ellenséges támadásoktól is egy rövid időre.

"Mindenkinek meg kell találnia a célját."

Ana Amair, Pharah anyja, egy igazi veterán, aki ismét visszatér az Overwatch-ot segíteni. Puskájával képes sebezni (mint Widowmaker), de gyógyítani is tud vele!

Éveken át kimaradt a harcokból, de most az Overwatch egyik alapító tagja visszatér. Bemutatjuk Anát, aki egy harcedzett veterán és a csapattagjait távolról támogatja egyedi és speciális fegyvereivel.

Ana elsődleges fegyvere a Biotic Rifle, ami távolra lő és gyógyítja a társait, vagy sebzi az ellenfeleit. A Biotic Grenade-je tökéletes a közelharcban sérült csapattársainak a gyógyítására, vagy az ellenfelek sebzésére. Ha pedig a harc már kezd kicsúszni a kezetek közül, akkor Ana ki tud lőni egy Sleep Dartot, amitől az ellenfelei öntudatlanokká válnak.

Ana ultimate képessége pedig a Nano Boost, ami felruházza az egyik csapattársát gyorsabb mozgással, erősebb sebzéssel és mindezek mellett ellen tud állni az ellenséges támadásoknak is egy rövid időre.

comments powered by Disqus