HősökMcCree

Előző Overwatch cikkLucio Következő Overwatch cikkMei

McCree

Szerepkör: Damage

Név: Jesse McCree Életkor: 37 Foglalkozás: Fejvadász Tartózkodás: Santa Fe, Új-Mexikó, USA Munkahely: Overwatch (Eredetileg)

Peacekeeper

McCree egy töltényt lő ki hatlövetű fegyveréből (bal egérgomb), vagy kilőheti az egész tárat egy kattintásra (jobb egérgomb).

Combat Roll

Egy gyors bukfencezés közben McCree újratölti a fegyverét mellyel azonnal tüzelhet is.

Flashbang

McCree gy rövid kioldású villanógránátot dob el, mely rövid időre meg tudja bénítani az ellenfeleit akik a robbanás hatókörében vannak.

Deadeye

Célra állj. Tűz. McCree becélozza az ellenfeleit, majd gyors mozdulatokkal egyet rálő minden ellenfelére, akit lát. Minél jobban szűkül a célpontokon a jelzés, annál biztosabban fog végezni vele.

„Az igazság nem jön magától.”

McCree eredetileg egy veszélyes banda tagja volt, mely a Deadlock Gang névre hallgatott. A banda elsősorban fegyverek és katonai hardverek csempészésével foglalkozott addig, amíg az Overwatch meg nem állította őket. McCree főleg fegyverkereskedéssel üzletelt és jól értett a használatához is, így két választása volt, élete végéig egy kiemelt biztonságú börtönbe zárják, vagy csatlakozik a Blackwatch-hoz, mely az Overwatch beépített ügynökeinek a csapata volt. Természetesen McCree az utóbbit választotta.

McCree eleinte cinikus volt, majd rá jött arra a sok bevetése után, hogy csak így tudja rendbe tenni a múltbeli bűneit, ha a csapattal együttműködve hatékonyan felszámolja az illegális szervezeteket. Viszont a Blackwatch munkálatain belül eléggé rugalmasak voltak, sokszor egymást használták ki a tagok, hogy jobb pozícióba kerüljenek, akár mások veszélybe sodrásával, illetve rengeteg illegális tárgyat tartottak meg maguknak a tagok. Ahogy az Overwatch befolyása csökkent, úgy csökkentek a Blackwatch munkálatai is, később az Overwatch felülvizsgálta a szervezetet és végül feloszlatták. McCree végül szabad ember lett, azonban tovább folytatta munkálatait az alvilágban, de  most már egyedül.

Évekkel később, pár szervezet működésének leállítása után, McCree egy felbérelhető lövésszé vált. Az évek tovább csiszolták lövészi tudását és ő lett az egyik legjobb hatlövetű fegyvermester.

Játékstílus:

McCree egy erős támadó karakter, aki leginkább a hátba támadó ellenfelek rémálma tud lenni. Az erős képességei miatt sokan úgy gondolják, hogy ő egy magát megvédeni tudó karakter lenne, viszont a kevés önvédelmi képessége miatt könnyű célpont tud lenni az ellenfélnek, így átlagosan a csapattal érdemes együtt maradni. Egy átlagos ölési kombináció a következő képen néz ki: A Gránáttal meg bénítod az ellenfelet, és mivel közel vagy az ellenfélhez a fegyverének a másodlagos tüzelésével gyorsan ki tudod lőni az egész tárat és ha az ellenfél életben marad egy Bukfenc közben újra töltöd a fegyver és végén ismételten a másodlagos lövéssel a maradék életet is el lehet tüntetni, viszont a végén ha nem tudtad meg ölni az ellenfelet vagy fel tűnik a csapat társa, garantált a saját halálod, mivel McCree nem rendelkezik semmi védelmi képességgel. Viszont alapjában a fegyver elsődleges lövésével érdemes csak lőni, mivel pontosabb és ha fejre tudsz találni, masszív sebzést osztasz ki. A Halál szeme akkor a leghatásosabb ha magasabb helyről tudod használni, mivel jobban be lehet látni a csata teret, viszont használata közben McCree védtelen.

comments powered by Disqus