HősökPharah

Előző Overwatch cikkOrisa Következő Overwatch cikkReaper

Pharah

Szerepkör: Damage

Név: Fareeha Amari Életkor: 32 Foglalkozás: Biztonsági főnök Tartózkodás: Giza, Egyiptom Munkahely: Helix Security International

Rocket Launcher

Pharah elsődleges fegyvere rakétákat lő ki, amelyek komoly sebzést okoznak széles körben.

Jump Jet

Ruhája hajtóműveinek tolóerejével képes felrepülni a levegőbe.

Concussive Blast

Pharah csuklóján lévő rakétáját lövi el, ami hátralöki az eltalált ellenfeleket.

Barrage

Pharah egy folyamatos mini-rakéta sortüzet indít el, ami ellenfeleket csoportját képes elpusztítani.

„Megvédem az ártatlanokat.”

Fareeha Amari vérében a háború iránti elkötelezettség csörgedezik, ugyanis Fareeha egy katonai családból származik. Pharah önzetlenül dolgozik azon, hogy a világ egy jobb hely legyen és rendet teremtsen a káoszban.

Fareeha gyerekként arról álmodott, hogy anyja nyomdokaiba léphessen és csatlakozzon az elit világbéke fenntartó szervezetbe, az Overwatch-ba. Kezdetben az egyiptomi hadseregben szolgált, ahol kiemelkedő taktikai képességeivel és kitartásával rengeteg elismerést kapott. Kiváló vezető volt és mindenki tisztelte a hadseregben elért eredményeiért. Végül csatlakozni szeretett volna az Overwatch csapatához, de sajnos feloszlott a szervezet mielőtt be került volna.
Miután otthagyta a hadsereget, a Helix Security International, egy privát biztonsági szervezet állást ajánlott neki, melynek feladata az volt, hogy a gízai-fennsík alatt elhelyezkedő mesterséges intelligenciával vezérelt kutatóközpontot védje. Ez a központ nemcsak a régió biztonsági szempontjából volt fontos, hanem globális szinten is lényeges információkat tároltak. Fareeha természetesen elfogadta az ajánlatot, majd kapott egy egyedi ruházatot, mely a Raptora Mark VI nevet kapta. Ez egy kísérleti harci ruha volt, mely elsősorban a gyors mozgásokra és elképesztő tűzerőre volt készítve.
Jelenleg is a Helixnél dolgozik és munkatársai a „Pharah” becenevet adták neki. Még mindig bántotta, hogy nem tudott az Overwatch csapatba bekerülni, ezért továbbra is arra a lehetőségre vár, hogy harci tudásával jobb hellyé tehesse a világot.

Játékstílus:

Pharah egy offenzívára specializálódott karakter, aki egyaránt mozgékony és nagy sebzéssel is rendelkezik. Passzívjával és hajtóműveivel együtt, a levegőben elég jó manőverezési képességgel rendelkezik. A rakétája területen sebez, viszont lassú, így az ellenfél mozgási irányába kell lőni, vagy a környékére - ezt természetesen a levegőből könnyebb véghez vinni. A Concussive Blast (Lökéshullám) használható több célra is; az ellenfeleket be lehet szorítani egy helyre, vagy a pályáról le lehet lökni őket, sőt akár saját magát is fellőheti vele a levegőbe, hiszen a lövedék nem sebez semmit sem. A Barrage-nek (Zárótűz) szintén területi sebzése van, így akár magaslatból is lehet használni, viszont Pharah egy helyben tartózkodik használata közben, így könnyű célpont lehet az ellenfeleknek.

comments powered by Disqus