HősökReaper

Előző Overwatch cikkPharah Következő Overwatch cikkReinhardt

Reaper

Szerepkör: Damage

Név: Gabriel Reyes Életkor: 0 Foglalkozás: Zsoldos Tartózkodás: Ismeretlen Munkahely: Ismeretlen

Hellfire Shotguns

Reaper szétszakítja ellenfeleit dupla söréteseivel.

Wraith Form

Reaper árnyékká válik egy rövid időre. Amíg ebben a formában van, nem kap sebzést és át tud menni az ellenfeleken, de nem tud támadni, vagy más képességeket használni.

Shadow Step

Miután kiválasztott egy célpontot, Reaper eltűnik és megjelenik a kiválasztott célponton.

Death Blossom

Reaper hihetetlen sebességgel üríti ki két sörétesének a tárát forgó mozdulatok közepette, miközben hatalmas sebzést oszt ki a közeli ellenfelekre.

„A halál köztetek jár.”

Gabriel Reyes Los Angelesben született. Az Omnic krízis előtt az Egyesült Államok hadseregében szolgált, ahol főtiszti pozíciót ért el. Ez idő alatt találkozott John „Jack” Morrison-nal, akivel barátságot kötött. Az Omnic krízis kirobbanása után mind a ketten az Overwatch csapatba jelentkeztek. Az Overwatch eredetileg egy kis létszámú elit csapat lenne, ami az Omnic fenyegetés elhárítására specializálódott. A harcok elején Reyes volt a csapat vezetője, viszont amikor az Overwatch sikeresen legyőzte az Omnic-ot, Morrisont nevezték ki hivatalosan is parancsnokká, míg Reyes-t lefokozták a vezetői pozíciójából. Ennek hatására Reyes csatlakozott a Blackwatch csapathoz, viszont emiatt ő és Morrison egyre jobban eltávolodott egymástól. A végén csata alakult ki közöttük, mely a svájci főhadiszállás felrobbantásával végződött és az Overwatch működése is megszűnt. Hivatalos jelentések szerint a robbanásban Reyes és Morrison életét vesztette, viszont Reyes a Blackwatch munkálatai alatt egy speciális genetikai módosítást kapott, mely segítségével gyorsan újulnak meg a sejtjei, így képes volt túlélni a harcot és azóta is a sötétben rejtőzködik. Évekkel később „Reaper”-ként a világ több pontján is támadásokat vitt véghez, viszont nem mutatott semmi jelet arra, hogy valamelyik alvilági szervezethez tartozott volna. A hosszas rendőri nyomozások során rájöttek arra, hogy Reaper az akkori Overwatch tagjait vadássza le és úgy tűnik, hogy addig nem áll le, amíg véghez nem viszi a tervét.

Játékstílus:

Reaper egy offenzíva karakter, akinek az ereje abban rejlik, hogy az ellenfeleit képes hátbatámadni. A Shadow Step (Árnylépés) segítségével képes nagy területeket átugrani, így észrevétlenül oldalba/hátba tudja támadni az ellenfeleit. A Wratih Formot (Kisértet Forma) használhatja offenzívára vagy menekülésre, illetve amíg a hatása fent van, addig a passzívból származó élettöltést is ki tudja használni. A Death Blossom (Halál Virágzás) képesség használata közben lehet mozogni, viszont sokkal lassabban, illetve mivel ez egy ultimate képesség, így az olyan karakterek, akik valamilyen módon képesek megzavarni (pl.: McCree Villanógránátja), azonnal megállítják a képesség használatát.

comments powered by Disqus