HősökReinhardt

Előző Overwatch cikkReaper Következő Overwatch cikkRoadhog

Reinhardt

Szerepkör: Tank

Név: Reinhardt Whilhelm Életkor: 61 Foglalkozás: Kalandor Tartózkodás: Stuttgart, Németország Munkahely: Overwatch (Eredetileg)

Rocket Hammer

Reinhardt rakéta kalapácsa egy elrettentő közelharci fegyver, ami hatalmas sebzést tud kiosztani széles ívben minden egyes ütéssel.

Shield

Reinhardt kivetít egy széles, előre néző energia pajzsot, ami lényeges sebzést tud felfogni, mielőtt elpusztulna. Ezzel Reinhardt megvédheti saját magát, illetve társait a pajzs mögött, de nem tud támadni, amíg a pajzs aktív.

Charge

Reinhardt egyenesen előre rohan, elkapva ellenfeleit, akik az útjába kerülnek. Ha nekiütközik egy falnak, az elkapott ellenfeleit elképesztő sebzést kapnak.

Fire Strike

Rakéta kalapácsát előre tartva Reinhardt eldob egy tüzes lövedéket, ami megbénítja és sebzi azokat az ellenfeleket, akiket eltalál.

Earthshatter

Reinhardt erőteljesen belecsapja a rakéta kalapácsát a földbe, ezzel hátralökve és sebezve az előtte tartózkodó ellenfeleit.

„Igazságot fogok tenni.”

Régimódi lovagi páncélban védi egész Európát a korrupciótól és az egyéb ármányoktól.  Az erőt és lovagiasságot mutató Crusader páncélt viselte, ami önmagában is nagy félelmet keltett az ellenfelek szemében.

Egy nyugdíjazott, sok csatát megvívott katona, aki szókimondó és élesen kritikus is volt. Overwatch összes botrányát és még a feloszlását is megérte, de ennek ellenére is kitartott a jók oldalán.

Mindenki mellette szeretné megvívni a csatáját, az elhatározottsága és kitartása miatt.

comments powered by Disqus