HősökSymmetra

Előző Overwatch cikkSombra Következő Overwatch cikkTorbjörn

Symmetra

Szerepkör: Support

Név: Satya Vaswani Életkor: 28 Foglalkozás: Építész Tartózkodás: Utopaea, India Munkahely: Vishkar Corporation

Photon Projector

Symmetra fegyvere egy rövid hatótávolságú sugarat ereszt ki magából, ami sebzi a közelben lévő ellenfeleket, folyamatos sebzést okozva nekik. A sebzés egyre nő, minél tovább tart a kapcsolat. Feltöltött energialabdákat is képes kilőni, melyek nagy sebzést okoznak.

Sentry Turret

Symmetra elhelyez egy kis készüéket, ami automatikusan sebez a hatókörébe érkező célpontokra. Egyszerre több ilyen eszközt is építhet.

Photon Shield

Symmetra egy pajzzsal veszi körbe egyik társát, ami felfogja a sebzést és egészen addig tart, amíg a társa életben marad.

Teleporter

Symmetra elhelyez egy teleportáló kaput ott, ahol tartózkodik, aminek a másik vége a csapat kezdőpontján van. A társai át tudnak utazni ezen a kapun a kezdőponttól az elhelyezett portálig, így gyorsan visszatérhetnek a csatába, ha meghaltak.

„Az emberiség igazi ellensége a zűrzavar.”

Satya Vaswani Hyderabadban nőtt fel, mely Indiában található, viszont nem szívesen beszél róla, ugyanis nem volt élvezetes hely számára.
Az Omnic krízis után a Vishkar Corporation India déli részén fáradságos munkába kezdtek, hogy otthonokat tudjanak teremteni a kitelepített lakosoknak. Olyan városokat szerettek volna felépíteni, mint Utopaea, mely eredetileg „kemény fény” technológia alapján épült fel, ami egy könnyen alakítható és előállítható anyag.
Satya egyike volt azon ritka embereknek, akiknek meg volt a képessége a kemény fény alakítására, így azonnal fel is vették a fényhajlító tervezők közé. Annyira értett ehhez a tevékenységhez, hogy a végén a Vishkar Építészmérnök Akadémia a szárnyai alá vette, így ő soha nem tért haza. Új életében elszigetelt és magányos volt, Satya belevetette magát a tanulásba és a gyakorlásba. Teljesen másképpen közelítette meg a fény felhasználását, míg társai inkább a szövési módszert használták, ő inkább mechanikusabb kialakítással csinált mindent, ami természetesen jóval időtállóbb és strapabíróbb volt.
Végül Satya a világ egyik legjobb építészmérnöke lett és az akadémia egy világkörüli útra küldte őt, hogy ahol tud, ott segítsen az embereknek. A munkái során előszeretettel alkalmazta a szimmetriát, ezért akkori társai a „Symmetra” gúnynevet adták neki, ami annyira meg tetszett neki, hogy azóta is ezt a nevet használja.

comments powered by Disqus