HősökTorbjörn

Előző Overwatch cikkSymmetra Következő Overwatch cikkTracer

Torbjörn

Szerepkör: Damage

Név: Torbjörn Lindholm Életkor: 57 Foglalkozás: Fegyvertervező Tartózkodás: Gothenburg, Svédország Munkahely: Overwatch (Eredetileg)

Rivet Gun

Torbjörn szegecseket lő ki nagy hatótávolságba, vagy folyékony fémet enged ki belőle rövid hatótávolságon belül.

Forge Hammer

Torbjörn arra használja univerzális kalapácsát, hogy felépítse, fejlessze és megjavítsa a turretjeit. Egy kicsit még fegyverként is használhatja.

Build Turret

Torbjörn épít egy ellenség-követő automatikus ágyút. A darabokat, amiket a halott ellenfelekből és társakból gyűjt, felhasználhatja arra, hogy megjavítsa, vagy fejlessze az ágyúját, ezzel megnövelve életét, egy másodlagos ágyút adva neki és egy rakétavetőt.

Armor Pack

Torbjörn elhelyez egy pajzs csomagot; felveheti ő is, vagy az egyik társa, hogy elnyelje vele a sebzést.

Molten Core

Miután túlmelegítette a kohóját, Torbjörn hatalmas mennyiségű pajzsot kap. Továbbá sokkal gyorsabban támad (épít és javít meg ágyúkat), mint általánosságban.

„Építsd fel, bontsd le!”

Az Omnic krízis előtt Torbjörn Lindholm egy fegyverkovács volt, akinek az egyedi fegyver rendszerei igen nagy hírnevet hoztak. Viszont munkatársaival sosem volt jóban, ugyanis „Toby” (ahogy barátai nevezték) elsősorban egy jobb világ érdekében készítette a fegyvereket, míg társai inkább egy gép irányította rendfenntartó rendszer által szerették volna használni. Egyszer az Ironclad szövetségben is dolgozott.
Toby-nak volt egy eltitkolt félelme, rettegett az egyéni intelligenciával rendelkező robotok lázadásától, mely szerencsétlenségére be is következett az Omnic krízis kitörésével. Mivel nagyon hatékony fegyvereket tudott készíteni, így felvételt nyert az Overwatch csapatába. Fegyvereinek és találmányainak köszönhetően sikerült megállítani a krízist. Csapattársai elismerték, hogy nem tudtak volna győzelmet aratni fegyverei nélkül és ezért a következő években is a csapattal maradt. Ez idő alatt a világ legmodernebb és hatékonyabb fegyvereit készítette el.
Az Overwatch feloszlatásával rengeteg fegyverét lefoglalták, ellopták vagy egyszerűen elrejtették világszerte. Emiatt súlyos terhet érez a vállán és kötelessége ezeket a fegyvereket megsemmisíteni mielőtt rossz kezekbe kerülhetnének.

comments powered by Disqus