HősökTracer

Előző Overwatch cikkTorbjörn Következő Overwatch cikkWidowmaker

Tracer

Szerepkör: Damage

Név: Lena Oxton Életkor: 26 Foglalkozás: Kalandor Tartózkodás: London, Anglia Munkahely: Overwatch (Eredetileg)

Pulse Pistols

Tracer gyorsan tüzel mindkét pisztolyával.

Blink

Tracer vízszintesen tud ugrani abba az irányba, amelyikbe éppen tart és néhány méterrel arrébb jelenik meg. Egyszerre három töltéssel rendelkezik, de ha elkezdi használni őket, akkor pár másodperc után újakat kap.

Recall

Tracer visszatér az időben, ezzel visszakapja életét, lőszerét és korábbi pozícióját, ahol pár másodperccel ezelőtt tartózkodott.

Pulse Bomb

Tracer eldob egy nagy bombát, ami rátapad bármely felületre, vagy ellenfélre. Egy nagyon rövid késleltetést követően a bomba felrobban hatalmas sebzést okozva minden közelében lévő ellenfélre.

„Cheers Love! The cavalry’s here!”

Lena Oxton volt a legfiatalabb az Overwatch csapatában, akit az új repülő tesztjére jelöltek ki. Ugyanis „Tracer” egy bátor pilóta volt, akinek meg volt a képessége bármilyen repülő irányításához, ezért ő lett a teszt pilótája a Slipstreamnek. Ezt a repülőt teleportálásra is lehetett használni, viszont még kísérleti státuszban volt. Tesztrepülése közben a teleport mátrix rendszer meghibásodott, mely hatására a repülő és Tracer eltűnt. Sajnálatosan Lenát halottnak hitték.
Viszont pár hónappal később Lena megjelent szellemként. Ugyanis a vizsgálatok után derült ki, hogy Lena molekuláris szerkezete elveszítette a szinkront az időfolyamával. Emiatt órákra, akár napokra is el tudott tűnni, és amikor a saját időfolyama aránylag szinkronban volt akkor nem tudta megtartani a fizikai jelenlétét.
Az Overwatch doktorai elnevezték ezt a betegséget „Chronal Disassociationnek”. Sajnálatosan úgy tűnt, hogy Lena helyzete reménytelen. Azonban Winstonnak köszönhetően Lena megkapta a „Chronal Acceleratort” mely segítségével vissza tudott térni a valós időfolyamba. Kellemes mellékhatásaként képes akár felgyorsítani vagy lelassítani az időt maga körül, ezekkel az új képességekkel a csapat egyik leghatékonyabb tagja lett. Az Overwatch felbomlását követően Tracer folytatta a szervezet célkitűzését, mely a világ jobb hellyé tételéről szolt.

comments powered by Disqus