HősökWidowmaker

Előző Overwatch cikkTracer Következő Overwatch cikkWinston

Widowmaker

Szerepkör: Damage

Név: Amelie Lacroix Életkor: 33 Foglalkozás: Orgyilkos Tartózkodás: Annecy, Franciaország Munkahely: Talon

Widow's Kiss

Widowmaker sokoldalú sniperje ideális távcső célzásokra a távoli célpontok eltalálására, illetve a fegyvere közepes hatótávolságig teljesen automatikus módban is használható.

Grappling Hook

Widowmaker kilő egy horgonyt, amellyel magaslatokra tudja felhúzni magát, így jobban átlátja a harcteret és elmenekülhet az ellenfelektől.

Venom Mine

Widowmaker elhelyez egy mérgező aknát, ami minden felületre feltapad. Amikor egy célpont a közelébe ér, az akna aktiválódik és mérgező gázt bocsájt ki az összes ott tartózkodó ellenfélnek.

Infra Sight

Widowmaker hőszenzorának a segítségével képes átlátni a falakon és tárgyakon egy bizonyos ideig. Ezt a látást a csapattársai is megkapják.

„Egy lövés. Egy ölés.”

Amélie Lacroix (Widowmaker) férje (Gerard Lacroix) az Overwatch tagja volt, aki a Talon terrorista mozgalom felszámolásában dolgozott. Gérard ellen több merényletet próbáltak elkövetni, amik mind sikertelenek voltak. Így a Talon Gérard helyett Amélie-re fókuszált. Sikeresen elrabolták őt és egy új neurális szérumot használtak rajta. Eredetileg nem tudták megtörni, viszont a szérum hatására megtört és újra programozták a gondolkodását. Az Overwatch fáradságos munkájával sikerült megtalálniuk Amélie-t és így visszatérhetett az előző életéhez. Viszont megtalálása után két héttel álmában megölte Gérardot, ugyanis alvajáróként arra volt programozva, hogy férjével végezen.

Mivel küldetését elvégezte, visszatért a Talonhoz, akik további módosításokat végeztek rajta. Emberi érzéseitől megfosztották, kitanították a rejtőzködés művészetére, illetve a szívverését is lelassították, utóbbi hatására a bőrszíne kék lett. Ezen módosítások után „Widowmaker” lett a Talon szervezet legkiválóbb bérgyilkosa.

comments powered by Disqus