HősökWinston

Előző Overwatch cikkWidowmaker Következő Overwatch cikkZarya

Winston

Szerepkör: Tank

Név: Winston Életkor: 29 Foglalkozás: Tudós Tartózkodás: Horizon Lunar Colony (Eredetileg) Munkahely: Overwatch (Eredetileg)

Tesla Cannon

Winston fegyvere kis hatótávolságú elektromos sebzést okoz, amíg lenyomva tartja a ravaszt.

Jump Pack

Energia csomagja, kilövi Winstont a levegőbe, majd hatalmas sebzést okoz és megbénítja ellenfeleit, amikor földet ér.

Shield Projector

Winston kivetít egy védelmi pajzsot, ami felfogja a sebzést, amíg el nem pusztítják. A társai, akiket véd a pajzs tudnak lőni a pajzs mögül.

Primal Rage

Winstonban felébrdenek az állati ösztönök, jelentősen megnő a sebzése és az életereje, amíg ez a képesség tart, továbbá a Jump Pack képességét sokkal sűrűbben használhatja.

„A képzelet a felfedezés esszenciája.”

A Horizon Lunar Kolónia volt az első olyan építmény, mely a földön kívül élhető körülményeket tudott biztosítani. A lakóin kívül genetikailag módosított gorillákat tartottak, akiken elsősorban az űrhöz történő alkalmazkodásukat figyelték meg. Viszont a gorillák közül egy kiemelkedő volt, ugyanis a genetikai módosítás miatt gyorsabban fejlődött az intelligenciája, így hamarosan Dr. Harold Winston a szárnyai alá vette, aki a tudomány világát mutatta be neki. Sokszor gondolkodott el a fiatal gorilla, hogy milyen lehet az élet a bolygón, illetve milyen lehetőségei vannak.

Hamarosan káosz alakult ki a kutató állomáson, ugyanis a többi gorilla lázadást szított, amelynek hatására az összes kutatóval végeztek és saját territóriumukká tették a bázist. Az okos gorilla nem vett részt a lázadásban és úgy döntött, hogy felveszi egykori gondozójának a nevét. A meglévő alkatrészekből pedig egy űrhajót épített magának Winston, aminek a segítségével vissza tudott térni a Földre. Hamarosan megtalálta helyét az Overwatch csapatában, akik a világ jobb hellyé tételével foglalkoztak. Legnagyobb örömére ő lett a szervezet egyik fő kutatója, ugyanis végre zt az életet élhette, amire vágyott. Álma az volt, hogy munkálataival segíteni tudjon az emberiségnek, illetve a bolygónak.

Amíg az Overwatch szervezetben munkálkodott, elkészítette Tracer „Chronal Acceleratorát”, illetve le számolt a hírhedt Doomfist egyik tagjával. Az Overwatch felszámolásakor Winston világa összetört. Bánatában a magának kialakított laborjába húzódott vissza, de még mindig arról álmodik, hogy egyszer visszatérhet az eredeti munkájához.

comments powered by Disqus