HősökZarya

Előző Overwatch cikkWidowmaker Következő Overwatch cikkZenyatta

Zarya

Szerepkör: Tank

Név: Aleksandra Zaryanova Életkor: 28 Foglalkozás: Katona Tartózkodás: Krasnoyarsk-i front, Oroszország Munkahely: Orosz Védelmi Erők

Particle Cannon

Zarya erős Részecske Ágyúja egy kis hatótávolságú sugarat bocsát ki, amelynek pusztító ereje van. Továbbá Zarya rakétákat is kilőhet vele, melyek több célpontot is sebezhetnek.

Particle Barrier

A Részecske Ágyú kibocsát egy akadályt, ami pajzsként veszi körbe Zaryát és megvédi a beérkező támadásoktól, átirányítja a támadások energiáját, hogy növelje fegyverének sebzését és a sugarának a szélességét.

Projected Barrier

Zarya körbeveszi az egyik társát egy energia akadállyal, ami egyszerre gátolja meg a támadást és erősíti a Részecske Ágyújának az erejét.

Graviton Surge

Zarya kilő egy gravitációs bombát, ami behúzza az ellenfél játékosait és sebzést okoz, amíg csapdában vannak.

„Együtt erősek vagyunk.”

Aleksandra Zaryanova Szibéria egyik rejtett falujában született meg, mely az Omnic krízis egyik frontvonala volt, körülbelül 30 évvel ezelőtt. Az orosz hadsereg sikeresen le tudta győzni az Omnic seregét és a generátorukat is lekapcsolták, azonban az egész térségnek nagy pusztítást okoztak. Aleksandra még gyerek volt, amikor szembesülnie kellett a háború okozta pusztulással. Ahogy egyre öregedett ígéretet tett magának. Olyan erős akar lenni, hogy mindenkinek segíteni tudjon.

Elsősorban súlyemeléssel és testépítéssel edzette magát Aleksandra, amivel hamarosan felkeltette a Nemzetközi Atlétikai Szövetség figyelmét, ugyanis egy potenciális sztár lehet belőle. Olyan keményen edzett, hogy hihetetlen tempóban jutott egyre feljebb a ranglétrán nemzetének színeiben és bekerült a következő nemzetközi tornára is.

A torna napján azonban katasztrófa történt. Érthetetlen oknál fogva újraindult az egykor leállított omnium generátor, ami miatt a falu ahol felnőtt, veszélybe került. A torna közepén Aleksandra hirtelen feladta az összes verseny számát, és az ott tartózkodó védekező egységeknek segített, ezzel lemondva minden hírnévről és vagyonról. Ezen tettéről a ???????? (Warriors) lap is beszámolt.

Végül Aleksandra egy szimbólum lett, mert képes volt mindenről lemondani csakis azért, hogy szeretteit meg tudja védeni.

comments powered by Disqus