HősökZenyatta

Előző Overwatch cikkZarya

Zenyatta

Szerepkör: Support

Név: Tekhartha Zenyatta Életkor: 20 Foglalkozás: Vándorló vallási vezető, kalandor Tartózkodás: Shambali Kolostor, Nepál (Eredetileg) Munkahely: The Shambali (Eredetileg)

Orb of Destruction

Zenyatta a pusztító energia gömbjeit egyenként, vagy sortűzként lövi el néhány másodperc után.

Orb of Harmony

Zenyatta egy gömböt helyez el a kiválasztott társának a vállán. Amíg Zenyatta életben van, a gömb lassan gyógyítja a társát. Egyszerre csak egy társa élvezheti a gömb előnyeit.

Orb of Discord

Egy gömböt helyez el az ellenfélen, ami megnöveli a kiválasztott ellenfél bekapott sebzését, addig, amíg Zenyatta él. Egyszerre csak egy ellenfél szenvedhet a gömb effektjétől.

Transcendence

Zenyatta transzkendens állapotba kerül egy rövid ideig. Ezalatt nem tudja használni a képességeit, sem a fegyverét, de immúnis minden sebzésnek és automatikusan meggyógyítja a közelben tartózkodó társait.

„Az igazi énünk alaktalan.”

Zenyatta eredetileg a Shambali csoport tagja volt, ami az Omnic krízis kitörése után jött létre. Ez egy Omnic csoport volt, akik hittek a spirituális erőkben és a segítségével akarták megnyerni az emberek elleni háborút. Viszont Zenyatta nem értett egyet velük. Ő úgy gondolta, hogy egyszerűbb lenne kibékülni és békében élni az emberekkel ahelyett, hogy totális háborút indítanak az emberiség kiirtására. Végül úgy döntött, hogy elhagyja a szervezetet és segít azokon, akik személyes gondokkal küszködnek és segít nekik megtalálni a lelki békét.

Találkozott Genjivel aki elhagyta az Overwatch szervezetet, mert nem tudta elfogadni azt, amivé vált. Genji eleinte nem akarta megfogadni Zenyatta bölcsességét, de ő pedig addig nem állt meg, amíg Genji meg nem békült önmagával. Végül Zenyatta Genji mentora lett és Zenyatta úgy emlékszik vissza, mint az egyik legjobb, legokosabb tanítványára.

 

comments powered by Disqus