A Destiny 2 érkezik a Battle.Net Launcherbe!

Beküldve: , által. Megtekintve:5251

Destiny 2

Egy új játék érkezik a Battle.Net Launcherbe a Blizzard testvérvállalataitól, a Bungie-tól és az Activisiontől. Alább a játék trailerét is láthatjátok, ami eléggé epikusra sikeredett.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy a kedvenc Blizzard játékaitok mellett egy új játék fog megjelenni - egy olyan, ami kissé eltér attól, amit várnátok. A Bungie (first-person action) játéka, a Destiny 2 csatlakozik a Launcherhez! Izgatottan jelentjük be, hogy a Bungie-val és az Activisionnel közösen dolgoztunk a Destiny 2 PC-s változatán, ami kizárólagosan a Battle.Neten keresztül lesz elérhető.

Hatalmas rajongói vagyunk a Destiny-nek itt a Blizzardnál és megtiszteltetés számunkra, hogy a Bungie és az Activision tehetséges srácainak segíthetünk, hogy a várva-várt folytatást egy új platformra hozzuk el. Annak köszönhetően, hogy a Destiny 2 elérhető lesz a mi globális hálózatunkban, a Battle.Netben, a Bungie fejlesztői sok tehertől szabadultak meg, így az energiájukat és erőforrásaikat a játék készítésével tölthetik, hogy a legjobb és legélvezetesebb játékot hozzák létre. Ez azt is jelenti, hogy a Destiny 2 hozzá fog férni a közösségi funkcióinkhoz, vagyis chatelhettek a többi Battle.Netes barátaitokkal, láthatjátok, hogy mely barátaitok játszanak a Destiny 2-vel, vagy más Blizzard játékokkal és egyenesen streamelhettek a Destiny 2-ből is a Facebookra.

A játék legújabb trailere most lett bemutatva, amit itt láthattok:

A játék bemutató trailer pedig egy hónapja jelent meg:

Miért adtok egy nem-Blizzard játékot a Blizzard platformhoz?

Imádtuk a Destiny-t és úgy gondoljuk a Destiny 2 is egy nagyszerű játék lesz. A Blizzard már felépített egy sikeres globális internet infrastruktúrát az évek folyamán a játékaink támogatásához. Egy új hálózati kliens kiépítése a Destiny 2-höz, hogy a franchise most először megjelenhessen PC-n, szükségtelenül meghosszabbította volna a játék fejlesztési időszakát. Mi pedig olyan hamar szeretnénk játszani vele, amilyen hamar csak lehetséges, ahogy mindenki más is, ezért felajánlottuk, hogy megosztjuk a PC-s platformunkat a testvérvállalatainkkal ehhez a játékhoz.

Ez azt jelenti, hogy más játékok is jönni fognak a Blizzard platformhoz?

A nem-Blizzard játékok támogatása esetében csak a Destiny 2-re fókuszálunk. Attól eltekintve, hogy megvizsgáljuk a jövőbeli Activision játékok lehetőségeit, nincsenek terveink sem rövid-, sem hosszútávon arra, hogy harmadik fél játékait támogassuk a Battle.Netben. Fontos számunkra, hogy a magas minőségű színvonalunkat megtartsuk, úgyhogy ez nem egy olyan dolog, amibe csak úgy könnyedén beleugrunk.

Ez azt jelenti, hogy használhatom a Blizzard Balance-omat a Destiny 2 megvásárlására?

Igen!

A Destiny 2 ugyanazokat a közösségi funkciókat fogja támogatni, mint a jelenlegi Blizzard játékok?

A Destiny 2 integrálva lesz sok létező Blizzard közösségi funkcióba - chatelhetsz barátaiddal, akik a Destiny 2-vel játszanak, ugyanúgy, ahogy most is tudsz azokkal, akik Blizzard játékokkal játszanak. A játékosok hozzáadhatnak barátokat is, ugyanúgy, mint most. Illetve a Destiny 2 státusz ikont is látni fogjátok ugyanúgy, mint amikor valaki StarCraft II-vel, Diablo III-al, WoW-val, Heroes of the Stormmal, Hearthstone-nal vagy Overwatch-al játszik.

Hol és mikor fog megjelenni a Destiny 2 PC-n?

Izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozzunk a Bungie-val, hogy a Destiny 2 PC-s változatát elhozzuk minden olyan régióba, ahol a Blizzard jelen van. A Bungie még dolgozik a részleteken. Alig várjuk már, hogy további információt osszunk meg az év folyamán.

Ki fogja üzemeltetni a Destiny 2 szervereit?

A Bungie fogja fenntartani a Destiny 2 szervereit. A Blizzard szerverei lesznek felhasználva a Blizzard platformmal kapcsolatos funkciókhoz, mint például a bejelentkezés és a közösségi funkciók.

És mi lesz az ügyfélszolgálattal?

A játékkal kapcsolatos ügyeket a Bungie intézi. A platformmal és a shoppal kapcsolatos problémákat pedig a Blizzard.

Forrás: Blizzard.com - A Destiny 2 érkezik a Battle.Netbe!

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

destiny battlenet blizzard

Ezeket olvastad már?