Authenticator egy gombnyomással

Beküldve: , által. Megtekintve:1250

battlenet authenticator

Mostantól minden iOS és Android rendszerű készülékkel rendelkező játékos egy gombnyomással beléphet a Blizzard játékokba az Authenticator használatával - többé nincs szükség kódra.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Itt a Blizzardnál nagyon komolyan vesszük a felhasználói fiókok biztonságát, ezért is ajánljuk mindenkinek az authenticator használatát - de megértjük, hogy a fiókotokhoz való egyszerű hozzáférés is fontos. Megérkezett az egy gombos Authenticator! A Mobil Authenticator legújabb frissítésének köszönhetően mostantól egy "Approve" gomb megnyomással be tudtok lépni a fiókotokba. Azonban ha valaki továbbra is használni szeretné a biztonsági kódot, az is megteheti.

battlenet approve

Amikor* valaki megpróbál belépni a fiókodba, a program értesíteni fog és a kérést elfogadhatod (Approve) vagy elutasíthatod (Deny). A bejelentkezési kérelmeket anélkül is elfogadhatod, hogy megnyitnád az appot a mobilodon vagy az okosórádon! Reméljük, hogy akik eddig használták az Authenticatort, azok ennek köszönhetően egyszerűbben be tudnak majd lépni a fiókjukba, akik pedig még ki sem próbálták, azok tegyenek egy próbát. Az authenticatorokról további információkat tudhattok meg a Battle.Net authenticator FAQ-ban.

Az egy gombnyomásos funkcióval rendelkező Mobil Authenticator iOS-re és Android-ra érhető el.

*Alapértelmezetten csak hetente egyszer kell elfogadnod a bejelentkezési kísérletet eszközönként. Ezt megváltoztathatod a Battle.Net Account Management oldalán.

Forrás: Battle.Net: Heroes of the Storm - Bevezetjük az egy gombnyomásos Authenticatort

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

authenticator battlenet

Ezeket olvastad már?