Érdeklődés hiányában nincsenek cikkek

Beküldve: , által. Megtekintve:2862

Overwatch

Az oldal nem fog megszűnni és időnként lesznek cikkek is, de mivel nincsen érdeklődés, ezért nem igazán foglalkozok az oldallal.

 

Az Overwatch Hungary másfél éve indult (2015. augusztus 7-én) és érdekes módon 2015 novemberében és decemberében volt a legsikeresebb. Utána kissé kevesebb volt a cikk, mert még a béta is megszűnt nagyjából 2 hónapra, de 2016 tavaszától ismét nagyon sok hírt írtam. A hírek mellett a klánok oldalon dolgoztam elképesztően sokat egészen 2016 júliusáig. A klánok oldal jelenleg több, mint 8000 sornyi kódból áll és sajnos hiába a sok belefektetett óra, nap, hónap... mind hiába. A sok cikknek sem volt sok értelme, melyeket aktívan írtam 2016 októberéig, hiszen a legjobb napokon is legfeljebb 300-an olvasták az oldalt.

Gondolom tudjátok, hogy a Hearthstone Hungary-n is én írom a cikkeket. Azon az oldalon egy év alatt több ezer látogatót sikerült elérni, sőt tavaly tavasszal és nyáron többször linkeltem is az Overwatch Hungary-t, amikor a Hearthstone Hungary látogattotsága a napi 10 000-et is elérte, vagy meghaladta. Sajnos ez az oldal minden próbálkozás ellenére leragadt a maximum 300 fős napi látogattoságnál, ami borzasztóan kevés. Ezért úgy érzem nincs értelme foglalkozni az oldallal.

Az Overpwn megszűnik

Kevesebb, mint 1 hónap múlva (március 1-én) a nagy külföldi oldal is megszűnik, mert ott sem volt érdeklődés.

Az Overwatch egyébként egy nagyon sikeres játék (már több, mint 25 millióan vásárolták meg) és szerintem a fejlesztői is zseniálisak (nem úgy, mint a Hearthstone esetében), de úgy látszik, hogy nincsen szükség rajongói oldalakra - még angol nyelvűre sem!

Részben az is hozzájárult ahhoz, hogy most nincsenek híreink, hogy az Overpwn megszűnik, hiszen ők minden lényeges információt olyan jól összeszedtek, hogy onnan csak le kellett fordítanom a híreket. Most például nem is tudom honnan lehetne összeszedni az információkat, amikor egy teszt szerver elindul. Hiszen a Blizzard által kirakott patch notes nem tartalmazza például az új skineknek a képeit, illetve bemutató videókat sem készítenek hozzájuk - ezeket az Overpwn mind megtette (példa itt).

Sőt a hősök oldalt is nehéz frissíteni, mert az ikonokat is az Overpwn készítette, de mivel az új hősök már nekik nincsenek meg, ezért mi sem tudjuk megcsinálni (legfeljebb ikonok nélkül).

...De, mint mondtam nem ez a fő probléma, hanem az, hogy az oldal látogatottsága nagyon minimális volt.

Sok sikert és jó játékot kívánok mindenkinek!

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

overwatchhungary

Ezeket olvastad már?