Ideiglenesen véget ér az Overwatch béta december 10.-én

Beküldve: , által. Megtekintve:1503

overwatch béta

Az Overwatch béta a jövő héten véget ér, de ne aggódjatok, mert január végén újabb funkciókkal fog visszatérni. Részletekhez olvassatok tovább.

 

Röviden a lényeg:

  • A béta véget ér december 10.-én 18:00-kor közép-európai idő szerint
  • Ha most van béta hozzáférésed, akkor az továbbra is megmarad és majd újra játszhatsz, amikor a játék visszatér 2016 január közepén-végén
  • Fejleszteni fogják a játékot és új funkciók is jönnek, mint a megfigyelés és a fejlődési rendszerek

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Amióta elkezdődött az Overwatch béta október végén, becsvágyó hősök csaptak össze a világ minden pontjáról több, mint 900 000 meccsen. Ezalatt az idő alatt felbecsülhetetlen értékű információt is gyűjtöttünk a szerverinkről, a "matchmaking" rendszer alapjairól és a teljes térkép-hős egyensúlyról - amit nemcsak a nyers adatoknak, hanem tömérdek hiba jelentésnek, javaslatnak, kritikának és tapasztalatnak is köszönhetünk, melyeket ti osztottatok meg.

A fejlesztés ezen szakasza kulcsfontosságú volt, de most elérkezett az idő, hogy analizáljuk a meglévő adatainkat és mélyebben beleássuk magunkat a visszajelzésekbe és legjobb tudásunk szerint használjuk fel. Ennek elérése érdekében az Overwatch zárt bétát leállítjuk december 10.-én, csütörtökön 09:00-kor (magyar idő szerint 18:00-kor). Amíg a béta nem lesz elérhető, további javításokat, új fejlesztés alatt álló funkciókon fogunk tovább dolgozni, mint a megfigyelő mód és a fejlődési rendszer.

Ahogy említettük, ez a szünet csak ideiglenes, a zárt béta vissza fog térni valamikor január közepén-végén. A tesztelés következő fázisáról több információt is meg fogunk osztani a jövő évben, szóval figyeljetek minket!


Kérdés: Mi fog történni, amikor a zárt béta offline lesz?

Válasz: December 10.-étől a játékosok többé nem fognak tudni bejelentkezni a béta kliensbe. A zárt béta fórumok december 18.-áig lesznek elérhetőek.

K: Ha most van hozzáférésem a bétához, akkor ez akkor is meglesz, amikor januárban visszatér a béta?

V: Igen. Az összes játékos, akinek most van hozzáférése a zárt bétához, ismét lesz hozzáférése, amikor a béta visszatér januárban.

K: Kerülnek be további játékosok a bétába, mielőtt offline lesz december 10.-én?

V: Nem. Nincsenek olyan terveink, hogy további játékosokat hívjuk meg a bétába jelenleg.

K: Kerülnek be további játékosok a bétába, amint ismét elérhető lesz a béta?

V: Igen, tervezünk további játékosokat meghívni a bétába, amint ismét elérhető lesz. A pontos időzítés és, hogy hány játékost hívunk be, majd a tesztelési szükségleteink fogják meghatározni.

Akár része voltál a zárt bétának, játszottál a béta teszt hétvégében, vagy hozzájárultál a beszélgetésekhez Twitter-en, Facebook-on, YouTube-on vagy Reddit-en - szeretnénk megköszönni, hogy segítettél nekünk az Overwatch-ot a lehető legjobb játékká tenni. Elképesztő munkát végeztetek a teszteléssel és nem is lehetnénk hálásabbak a nagyszerű visszajelzéseknek, melyeket a csapatnak küldtetek.

Találkozunk 2016-ban!

Forrás: Battle.Net - Overwatch: Az Overwatch zárt béta szünetet tart 2015. december 10.-étől

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

beta patch

Ezeket olvastad már?