Ingyenesen módosítható a BattleTag

Beküldve: , által. Megtekintve:1211

Overwatch

Ha eddig arra vártál volna, hogy megváltoztathasd a Blizzard játékokban használt BattleTag-edet, akkor az Overwatch-nak köszönhetően most eljött az idő!

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Miközben készülünk az Overwatch megjelenésére, mindenkinek biztosítunk egy ingyenes BattleTag változtatási lehetőséget. Sokszor kapunk olyan visszajelzést a játékosoktól, hogy meg szeretnék változtatni a BattleTagjüket, és most, hogy egy új univerzum nyílik meg előttünk - katonákkal, tudósokal, kalandorokkal és különcökkel - úgy gondoljuk mindannyiotoknak fontos az, hogy olyan nevetek legyen, ami valóban titeket képvisel.

Szereted a jelenlegi nevedet? Semmi probléma, továbbra is használhatod és nincsen semmi teendőd. Meg szeretnéd változtatni? Menj a Battle.Net Account Management oldalára és kattints a 'Change'-re az 'Account Details'-en belül. Az összes ismerősöd látni fogja a megváltoztatott BattleTag-edet.

Nagyon sok kérés érkezik felénk, hogy sűrűbben lehessen megváltoztatni a BattleTag-eket. Már gondolkodunk rajta, hogy mi lehetne ennek a legjobb módja, és amint sikerül jó megoldást találnunk, értesíteni fogunk titeket.

Az Overwatch ügynökeit hamarosan újra behívják szolgálatra. Reméljük, hogy ezzel a változással te is jobban készen állsz!

Forrás: Battle.Net - BattleTag változtatás

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

overwatch battletag

Ezeket olvastad már?