Junkrat változások várhatóak

Beküldve: , által. Megtekintve:10260

Junkrat

Talán már a jövő héten indul is a következő PTR, amiben már ki lehet majd próbálni a legújabb Junkrat változásokat.

 

Junkrat mostanában nem kap túl sok szeretetet. A gránátjai és bombái erősek lehetnek, ha betalálnak, de a pontatlan természetük miatt - és Junkrat limitált mobilitása miatt - ez a hős eléggé ritkán látható professzionális szinteken.

Az Overwatch fődesignere, Geoff Goodman árulta el a hivatalos Overwatch fórumokon, hogy átfogják alakítani.

A Concussion Mine sebzését csökkenteni fogják, de cserébe két töltetet fog kapni. "Ennek köszönhetően király dolgokat lehet majd csinálni. Például belökheted magad a harcba az egyik bombával és marad még egy töltetet, hogy elmenekülj, vagy fellőheted magad Phahah-hoz és a másik töltettel megölheted." - árulta el Geoff.

Ugyan eddig is meg lehetett ezt csinálni, de ahhoz le kellett rakni a bombát, majd kivárni 8 másodpercet mielőtt kilőhetted magad a levegőbe. "Ez továbbra is lehetséges lesz, sőt mostantól így tripla ugrás is megvalósítható, ha azt akarod/szükséged van rá, de mostantól sokkal megbízhatóbban lehet két ugrást végrehajtani. Nagyon élvezetes így játszani." - mondta Geoff Goodman.

Geofftól azt is megtudhattuk, hogy Junkrat Ultimate-jét is jobbá akarják tenni egy picit. Talán a sebességét, vagy az életét növelnék, de biztosan nem mindkettőt, viszont akármelyiket is választják több szituációban is megbízhatóbb lesz a kerék.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor indul ez a PTR, de mivel Doomfist már megjelent és a PTR véget ért, ezért eléggé valószínű, hogy a jövő héten már ez lesz elérhető a PTR-en.

Forrás: Battle.Net - Overwatch fórum: [Junkrat] Csökkentsék a Concussion Mine sebzését 90-re

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

junkrat buff

Ezeket olvastad már?