Lucio Gameplay előzetes és Numbani Payload térkép bemutató

Beküldve: , által. Megtekintve:1558

lucio hős

"Gyerünk! Hozzuk össze!"

Lúcio egy nemzetközileg elismert híresség, aki társadalmi változásokra inspirálja az embereket tetteivel és zenéjével.

 

Lúcio Correia dos Santos Rio de Janeiro-ban nőtt fel egy szegény és zsúfolt városban, amire nagy hatással volt a gazdasági felfordulás az Omnic krísis után. Amint Brazília elkezdett kilábalni a válságból, megpróbálta felvidítani a környezetében élőket. Választ talált a zenében, melynek ereje összehozta az embereket és segített nekik elfeledni problémáikat - legalább egy kis időre. Koncerteket tartott utcasarkokon, zárt party-kon és amint idősebb lett egyre több legendás műsort adott a föld alatt.

Azonban Lúcio kis közössége hamarosan káoszba borult, amikor a multinacionális Vishkar Corporation szerződést kötött, hogy nagyban átalakítsa a várost. Lúcionak és szomszédainak azt igérte a kormány, hogy ez a fejlesztés javítani fogja az életszínvonalukat. Azonban ez az ígéret soha nem vált valósággá. A Vishkar Corporation szabályokat vetett ki a város lakóira egy épület nevében egy rendezettebb társadalom érdekében: kijárási tilalmat vezettek be éjszakánként, lesújtottak azokra, akik törvénytelen magatartást mutattak és kihasználták a lakosságot olcsó munkaerőnek.

Lúcio nem támogatta ezt. Ellopta Viskhar szonikus technológiáját, amit arra használtak, hogy elnyomják az embereket, de ő átalakította egy olyan eszközzé, amivel cselekedetre bírta az embereket. A népfelkelésben elüldözték Vishkar-t a szomszédos városokba. Lúcio vezetése egy igazi sztárrá tette őt azon az éjszakán és a pozitív társadalmi változás szimbólumává. Zenéjének népszerűsége az egekbe szökött. Egykor még a helyi közösségnek zenélt, már hatalmas arénák telnek meg a világ minden pontján.

Az újdonsült hírnevének köszönhetően, Lúcio észrevette, hogy megvan benne a lehetőség, hogy igazi változást hozzon és jobbá tegye a világot.

Lucio képességeit megismerhetitek a Hősök > Lucio menüpontból.

Lucio trailer:

Lucio gameplay:

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

lucio hős térkép

Ezeket olvastad már?