Magas sávszélességű szerverek PC-ken

Beküldve: , által. Megtekintve:2172

magas sávszélesség

A játék megjelenésekor többen panaszkodtak, hogy az Overwatch 20 frissítése/másodperc nem igazán profi, ezért a Blizzard legfontosabb feladata ennek a fejlesztése volt.

 

Lényeges pontok röviden:

  • PC-ken a szerverek átállnak 63 frissítés/másodpercre, de ez heteket is igénybe fog venni
  • Ha az internet kapcsolatod ezt nem bírja, akkor automatikusan lecsökkentik neked
  • Ez volt jelenleg a legfontosabb opció számukra, ezért minden más fejlesztés csak ezt követően érkezik (pl.: menthető Highlight-ok, Replay-ek)

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Amikor bevezettük a "Magas Sávszélesség" opciót a Custom Game-ben még a béta idején, akkor megjegyeztük, hogyha a funkció jól működik és a játékosok visszajelzése pozitív - és az volt - akkor megvizsgáljuk, hogy miként tehetnénk be más játékmódokba is. Megtartjuk az ígéretünket és már elkezdtük globálisan bevezetni a magas sávszélességet PC-ken. Ez a folyamat néhány hétig eltarthat, mire az összes régió megkapja, de amint megérkezik, az összes játékmód, beleértve a Quick Play-t és a Competitive Play-t is alapértelmezetten a magas sávszélességgel fog működni.

Mit is jelent ez? Az Overwatch-ban a magas sávszélesség a kliens frissítési rátáját (az a gyakoriság, amikor a kliens frissítést kap a játék szervertől) növeli meg 21 frissítés/másodpercről 63 frissítés/másodpercre. Ennek köszönhetően a klienstől hamarabb fog válasz érkezni a műveleteidre és érezhető lesz, hogy a játék sokkal jobban reagál.

Tudjuk, hogy nem mindenkinek egyforma az internet kapcsolata, ezért bevezettünk egy technológiát, ami automatikusan és adaptívan lecsökkenti a frissítési rátát, ha a kapcsolatod nem elég gyors. Mivel a magas sávszélességű szerverek (ahogy a nevéből sejthető) több sávszélességet igényelnek (gyorsabb internetet), ezért egy közeli patch-ben egy új opciót is tervezünk bevezetni, amivel limitálhatod a frissítési rátádat.

Nagyon izgatottak vagyunk ezzel kapcsolatosan és már tervezzük, hogy miként tudnánk ezt a funkciót konzolokra is bevezetni. Reméljük, hogy ez javítja az Overwatch élményedet és várjuk a visszajelzésedet!

Forrás: Battle.Net fórum: Magas sávszélességű szerverek

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

overwatch sávszélesség pc

Ezeket olvastad már?