McCree és D.Va változás érkezhet

Beküldve: , által. Megtekintve:2376

McCree

Geoff Goodman, az Overwatch egyik játék fejlesztője elárulta, hogy McCree-t túlzottan erősnek, D.Va-t pedig kissé gyengének érzik.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

McCree

Alapos megfigyelés alatt tartottam McCree-t, mióta megjelent a játék. McCree vakító gránátja (Flashbang) nagyon fontos szerepet játszik a gyors csapatok ellen (Tracerek/Genjik/stb.). Továbbá ez egy nagyszerű eszköz, hogy megállítsa a kis hatótávú pusztító képességeket és ultimate-okat, mint például Reaper Death Blossomja.

Továbbá talán egy kicsit túlzottan sokat sebez a sok élettel rendelkező célpontokra, mint például a tankokra és az akadályokra. Egyelőre nincsenek konkrét elképzeléseim a változásokról, de néhány dolgot belsőleg le fogok tesztelni és majd meglátjuk, hogy az miként működik.

D.Va

D.Va sebzése mindenképpen a gyengébb kategóriába sorolható, akárcsak Winston is. Ez hasonló okok miatt van így: Mindketten nagyon mozgékonyak és nehéz őket megölni. Minden karakternek a játékban vannak erősségei és gyengéi, ettől működik nagyszerűen a csapatmunka.

Azonban úgy hiszem, hogy D.Va-n lehetne egy kissé javítani, de ne arra számítsatok, hogy jelentős mértékben megnöveljük a sebzését.

Forrás: Battle.Net fórum - Overwatch: McCree és D.Va változások várhatóak

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

mccree dva nerf buff

Ezeket olvastad már?