Overwatch 6. szezon kezdete és változások

Beküldve: , által. Megtekintve:16467

Overwatch kompetitív

Az Overwatch ötödik szezonja augusztus 29-én éjjel 2-kor véget ér, a hatodik szezonban pedig több változás is várható.

 

Ötödik szezon és Summer Games vége: Augusztus 29. 02:00 (éjjel)

Hatodik szezon kezdete: Szeptember 1. 02:00 (éjjel)

Hatodik szezon változások:

  • Két hónapos kompetitív szezonok: A jövőben csak két hónapig fog tartani egy szezon, az eddig három helyett
  • Skill Rating (SR) csökkenés változások: Annak érdekében, hogy ne kezdjen el automatikusan csökkeni a Skill Ratinged, mindössze öt meccset kell játszanod hetente Diamond rangban, vagy afölött. Továbbá, amint elindul acsökkenés, csak 25 SR-t fogsz veszíteni, az eddigi 50 helyett.
  • Control map változások: Mivel nagyon sok meccs "Overtime"-ba megy, ezért nagyon hosszúak is lesznek a meccsek. Ezért mostantól Bo5 helyett Bo3 lesz a formátum. Tehát csak 3 fordulót kell játszani,  de 2-0 esetén csak kettőt.
  • Másképp működnek majd az elhelyező meccsek: A negyedik és ötödik szezonban a Blizzard alacsonyabb SR-re tette a játékosokat a tíz elhelyező meccset követően, annak érdekében, hogy jobban tudjanak utána haladni. Azonban ez rossz érzést váltott ki az emberekből.
    • A hatodik szezontól kezdve arra az SR-re kerülsz, amit megérdemelsz.
  • A magasabb szintű meccsek jobban ki lesznek egyensúlyozva: Többé nem fognak a játékosok gyakran olyan meccsekbe kerülni, ahol az egyik csapat könnyedén legyőzi a másik csapatot és alig kapnak SR-t, viszont cserébe a sorbanállás tovább tarthat. Ha túl sokat kell majd várni, akkor változtat rajta a Blizzard.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

szezon

Ezeket olvastad már?