Tervben a Highlight mentés funkció

Beküldve: , által. Megtekintve:1420

A Blizzard keményen dolgozik azon, hogy az elkövetkezendő patchek valamelyikében elérhetővé tegyenek egy olyan funkciót amivel a PC játékosok elmenthetik a legvagányabb megmozdulásaikat.

 

Az Overwatch készítői nagyon jól ráéreztek a játékon belüli Highlight opcióra, mindenki szereti, mindenki imádja - na de mit ér az egész ha az élmény nem maradandó?

A jelenlegi rendszer szerint, amikor játék után visszalépünk a főmenübe megtekinthetünk maximum 5 videót, mely egyesével a legutóbbi 5 meccsünk csúcs-pillanatát tartalmazza, egészen menőn összevágva. Hogyha új játékba kezdünk, vagy kilépünk a kliensből ezek a videók eltűnnek, s majd a következő meccseink után újak kerülnek be a helyükre. 
Értelemszerűen, ha kevesebbet játszunk, akkor annyival kevesebb videó is lesz elérhető. (pl.: 3 egymást követő mérkőzés után 3 Highlight-ot lehet megtekinteni.)

Nos igen, megnézzük, és gyönyörködünk sikereinkben, de sajnos a következő játék során már el is vesztek az adatok, így mondhatni a 6 emberes D.Va ultink mehet a lecsóba. Egyedüli módszer jelenleg ezek megörökítésére, hogy ha felvesszük egy külső programmal, ahogy a visszajátszást nézzük éppen. 

Rettentően sok játékos jelezte már a Blizzardnak, hogy egy játékon belüli mentés funkció igazán elférne. Egészen idáig nem kaptunk pontos visszajelzést a tervezők szándékairól evvel kapcsolatban, ám tegnap (2016.06.01) Jeff Kaplan - a játék egyik fejese - megtörte a jeget.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

"Azt reméljük (és amin dolgozunk éppen), hogy egy nap a játékosok képesek lesznek elmenteni, vagy videó formátumba exportálni a főbb megmozdulásaikat."

- írta az egyik hivatalos Overwatch fórumon.
Valamint eközben a német Overwatch twitterről is ezt a hírt erősítették meg, szóval minden bizonyára tényleg folyamatban van a dolog. Sajnos azonban úgy néz ki, hogy csak PC-re tervezik bevezetni ezt az új lehetőséget.
Amennyire eltökéltek az OW mihamarabbi esporttá alakításában, nem csoda, hogy minden szempontból gazdagítani szeretnék a játékot. Valószínűleg már 1-2 patchen belül berakják az új funkciót.
Így mindenki könnyebben tudja majd mutogatni a nagyobbnál nagyobb "play"-eket, ami nyilván jót tesz a játéknak marketing szempontból. (egyébként az Overwatch subreddit így is csak kb. Highlight videókból áll)

Egyelőre ennyi információval rendelkezünk, természetesen amint lehet, úgy informálunk Titeket a további fejleményekről. 

 

 

Forrás: http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20744985056#post-3

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

patch highlight replay pc

Ezeket olvastad már?