Tesztelhető a klánok funkció

Beküldve: , által. Megtekintve:1057

klánok béta teszt

Április 27-én elindítottuk itt az oldalon a klánok funkció béta tesztjét, ami egészen május 1-én estig fog tartani.

 

Nyugodtan hozzatok létre klánokat, jelentkezzetek klánokba, az a lényeg, hogy teszteljétek, hogy minden megfelelően működik-e. A klánok oldalt a menüből érhetitek el!

Amennyiben valamilyen funkció szerintetek hiányzik, kérjük, hogy azt is jelezzétek!

Fontos: Egy felhasználó egyszerre csak egy klán tagja lehet (bár ez gondolom eléggé egyértlemű)!

Klánok:

  • A klánok vezetői és a moderátorok hozhatnak létre híreket a klánon belül, átnevezhetik a klán rangjait, felvehetnek/elutasíthatnak új tagokat, módosíthatnak a felhasználók rangjain, kidobhatnak tagokat a klánból, változtathatnak a klán profil és boríóképén, illetve változathatnak rajta, hogy éppen milyen szerepkörökre van szükségük.
  • A híreknél megadhatják, hogy kik lássák az adott hírt (csak adminok és moderátorok, a klán összes tagja, vagy mindenki)
  • A jelentkezők megadhatják, hogy milyen szerepkörökben szoktak játszani, illetve bemutatkozást is írhatnak magukról
  • Amikor egy klán vezető/moderátor a jelentkezőket nézi, akkor a megadott adatokon felül azt is látják, hogy az az adott jelentkezőt dobták-e már ki klánból (ha igen melyikből), lépett-e már ki klánból (ha igen melyikből), illetve utasították-e el a jelentkezését (ha igen, hol).

Hamarosan érkező változás:

  • Jelenleg a klánoknál a Disqus kommentrendszer működik, de ezt meg fogjuk változtatni a fórumjainkban használt rendszerre, ahol ugyan nem jelennek meg automatikusan - oldal frissítése nélkül - az új hozzászólások, de azzal tudjuk csak szabályozni, hogy csak azok szólhassanak hozzá, akik a klán tagjai, illetve a moderátorok és a klán vezetője törölhesse/módosíthassa a hozzászólásokat.

Egyéb:

  • A klán jelentkezés, illetve létrehozás képe csak ideiglenes.

Várjuk a véleményeket!

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

overwatchhungary klánok

Ezeket olvastad már?