Tik-Tak , Lassan vége a Bétának és készülődik a HeadStart (Updated)

Beküldve: , által. Megtekintve:1552

             

Remélem mindenki ki tudta próbálni az Overwatch-ot és döntésre jutottatok. Mivel naiv vagyok, ezért gondolom, mind megveszitek:)

Na, kezdjünk is bele, így is túl keveset foglalkoztam a játékkal kulcs hiányában, de rossz volt nézni azt, hogy valaki játszik és élvezi én meg nyáltól teli billentyűzettel és könnybe lábadt Manga szemekkel szipogtam … na de:

 

Gépigény:

A Blizzard betartotta, amit ígért. Jelentősen lecsökkentette a játék éhinységét. Eddig lowon ment és röcögött...most az Open Béta után tökéletesen (élsímítás nélkül) maxon megy 30 FPS+

(Konfigom, hogy kb besaccold a tiedhez, ne számíts egy erőműre ...)

Gigabyte p55usb3 alaplap

Asus Radeon 7850 2gb

Geil 8gb DDR 3 ram

Samsung 840evo SSD

Intel i5 650 3.20Ghz

 

Tehát nem mai csirke a kisasszony...remélem nektek is menni fog!

 

Az Open Béta akármilyen jó is, nagyon sok mindent el rejtett a Blizz a gamerek elől, itt értem a játékmódokat.

A Játék tényleg pörgős lett, a PayLoad egyszerűen nagyon zseniális, ha hatan játszotok, és jó team setup-otok van vagy megalázzátok az ellent vagy adrenalin löketek közt mondjátok, hogy mi a (szép magyar szó, fantázia függő)...

Élmény és Kapcsolat:

Csapatban tényleg más élményt nyújt, erre ott a Klánok fülecske, amit köszönhetünk az oldal készítőjének és kitartásának, amit csak is értetek tesz szabadidejében, ezért kérlek, titeket használjátok és sok új barátot szerezzetek vele. Ennek megerősítésére ott van a Ts3 is  (team speak, a csapat tökéletes kommunikációja érdekében.)  Elérhetitek bármikor, aminek az adatai : trinity.interware.hu:9990 a belépéshez jogosultság kell. Szinte bármilyen admintól kaphatsz jogosultságot, ha rá írsz. Szívesen segítenek, csak írd meg neki, mit szeretnél, és persze köszönj elsősorban :)

 

A megjelenés, ami már persze köztudott, de leírom megint 2016, Május 24.

Az oldal továbbra is vár mindenkit szeretettel! Természetesen az Open Béta 10.-én lekapcsol, addig is a HearthStone marad reflektorban, ahol az Old God-ok tesznek éppen rendet. Segíts nekik és légy te is Legendás játékos!

 

Búcsú kedvéért egy kis videó nektek!

 

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Overwatch Open beta megjelenés

Ezeket olvastad már?