Adlanor (Soldier: 76) Profilja

Tipp: A névjegyednél minden adatot megadhatsz!
Tipp: Ha barátokat keresel az Overwatch-ban, akkor nézd meg mások profilját. Remélhetőleg megadták a BattleTag-jeiket!
Tipp: A tippeket kikapcsolhatod a beállítások menüpontban, de más dolgokon is módosíthatsz ott.
Tipp: Az oldalsáv menüpontban személyre szabhatod az oldalsávot, ahogy neked tetszik.

Adlanor névjegye

Lakhely Stormwind
Regisztrált 2014-12-03
Magamról

Még a 90-es évek elején előtt kezdtem gyüjtögetős kártyajátékokkal játszani.

Vampire: The Eternal Struggle-t játszottam sok éven keresztül, ahol a világranglistán is elég szép eredményt értem el. Később azt a játékot abbahagytam, de máig a kedvenc kártyajátékom.

A Hearthstone-t a béta teszt elején kezdtem, azóta szinte minden nap játszom pár meccset. A legend rangot úgy gondolom elérhetném, csak sajnálom rá a befektetett időt, 1 hónap alatt nem játszom összesen annyi meccset, amivel addig eljutnék.

Arénában már elég sokszor elértem a 12 wint. A lapkészletem elég gazdag, ami nincs meg lap, azt is le tudom craftolni szükség esetén, rengeteg dustot halmoztam fel.

Általában a gondolkodós meccseket szeretem, és nagyon bosszantani tudnak a topdecking nyerések (kivéve, ha látszik, hogy erre játszott, aki játszott), az egészen valószerűtlen random események (Egy a millióhoz esély bekövetkezésekor, vagy a  felett nagyon tudok dühöngeni).

Mind a 9 kasztot játszom, amiből már csak pár kaszttal nem értem el a 60-as szintet. Arany hősképem még nincs, mivel sosem 'farmoltam'.

 

Saját paklikat szeretek összerakni, csak ritka esetben másolok (alapkoncepciót azért lehet, hogy 'lopok'). Szeretem a meglepetés erejét.

 

Kedvenc Hearthstone játékosaim: Kolento (mert baromi okosan játszik), Kripparian (mert tetszik, ahogy paklikat rak össze)

 

Kedvenc kasztjaim: Priest, Warlock, Mage

Ezeket a kasztokat kevésbé kedvelem: Rogue, Hunter, Shaman

 

Mottó

Profil megosztása