Overwatch előrendelés az iPon-ban - NEM, ez nem egy fizetett hirdetés (ISMÉT ELÉRHETŐ)

Beküldve: , által. Megtekintve:3679

overwatch előrendelés

2015.12.04. Frissítés: Ismét elérhető!

A béta után úgy döntöttem, hogy az Overwatch: Origins változatát szeretném megvásárolni, de sosem veszem meg a játékokat digitálisan, mert szeretem, ha van hozzá doboz és az iPon-on kifejezetten jó áron láttam.

 

Úgy gondolom, hogy az iPon-ban DVD dobozt is adnak és nem csak egy digitális előrendelés, mint a Blizzard-nál, hiszen korábban a World of Warcraft kiegészítőket is náluk vásároltam, amiért DVD doboz is járt és mindig olcsóbb volt, mint a Blizzard-os digitális előrendelés.

A PC-s Overwatch: Origins kiadás szerintem kifejezetten jó áron, 13 373 Ft-ért rendelhető elő: https://ipon.hu/webshop/product/overwatch_origins_edition_(pc)/1303072

A Blizzard oldalán ez 60 EUR-ba kerül, ami nagyjából 18 720 Ft-nak felel meg. Az Origins kiadás a játék "középső" opciója, amihez minden egyéb Blizzard játékba is jár ajándék, továbbá az Overwatch-ban az összes hős mellé még skin-ek is fognak járni, ahogy ez a videó mutatja:

Az alap változat 40 EUR-ért vásárolható meg (ez persze csak PC-re igaz), a Collector's Edition pedig várhatóan 130 EUR lesz.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

előrendelés ipon

Ezeket olvastad már?